OVER ONS

West Coast Frozen Yoghurt is het avontuur van vrienden met een niet te stoppen reislust en liefde voor outdoor avonturen, het relaxte gevoel van een strandtent en heerlijk eten en drinken.

WEST COAST FROZEN YOGHURT favourite spots image
WEST COAST FROZEN YOGHURT beach1 image

Veel van onze favoriete reisbestemmingen liggen aan een Westkust. Santa Teresa in Costa Rica, Puerto Vallarta in Mexico, Ericeira in Portugal, Coral Bay in Australië, Biarritz in Frankrijk, Santa Cruz in Californië en iets dichter bij huis, Bergen aan Zee en Cadzand. We hebben het gevoel van deze plekken gevangen in onze West Coast Frozen Yoghurt.

Je hoeft je geen zorgen te maken over ingrediënten of calorieën. Dat hebben wij al voor je gedaan. Door alleen pure, biologische en glutenvrije ingrediënten en verse Nederlandse yoghurt te gebruiken.

biologisch glutenvrij yoghurtijs skal2.jpg
WEST COAST FROZEN YOGHURT beach2 image

LIVE LIFE THE WAY IT COMES.
CATCH A WAVE AND LET IT RUN.

WEST COAST FROZEN YOGHURT beach1 image

Veel van onze favoriete reisbestemmingen liggen aan een Westkust. Santa Teresa in Costa Rica, Puerto Vallarta in Mexico, Ericeira in Portugal, Coral Bay in Australia, Biarritz in Frankrijk, Santa Cruz in California en iets dichter bij huis, Bergen aan Zee en Cadzand. We hebben het gevoel van deze plekken gevangen in onze West Coast Frozen Yoghurt.

WEST COAST FROZEN YOGHURT icecream image

Je hoeft je geen zorgen te maken over ingrediënten of calorieën . Dat hebben wij al voor je gedaan. Door alleen pure, biologische ingrediënten en verse Nederlandse yoghurt te gebruiken.

WEST COAST FROZEN YOGHURT beach2 image

LIVE LIFE THE WAY IT COMES. CATCH A WAVE AND LET IT RUN.